Korjaamopalvelut

Vianetsintä

Käytössämme on useita autodiagnostiikkalaitteita, joiden avulla useimpien automerkkien vianhaku helpottuu. Uusimme laitteita ja ohjelmistoja mahdollisuuksien mukaan.

 

Vaihteistot

Korjaamme lähes kaikenmerkkisiä automaatti-, manuaali- ja jakovaihteistoja. Jos epäilet, että vaihteistossasi on vikaa, vältä ajamista. Automaattivaihteista autoa voi hinata, ellei sitä ole ohjekirjassa erikseen kielletty. Autoa saa hinata max. 40km / h ja vain lyhyitä matkoja kerrallaan.
 

Automaattivaihteistojen vikoja

Turbiinilukko: Lukkovika aiheuttaa yleisimmin kierrosluvun heittelyä, jyristämistä ja huonoja vaihtoja.
Luistaminen: Kierrosluku nousee, mutta vauhti ei lisäänny samassa suhteessa. Luistaminen aiheutuu yleensä kytkinpakan tiivisteviasta, kytkimien kulumisesta ja / tai rummun / männän halkeamisesta. Tämä aiheuttaa yleensä vikakoodin "väärä välityssuhde".
Auto ei liiku: Jos auto ei liiku lainkaan, vikoja saattaa olla useita. Mahdollisia vikoja ovat esim. Öljypumppu, öljyn vähyys, suodatintukos, palaneet kytkimet jne.

 

Turbiinit

Korjaamme automaattivaihteistojen turbiineja. Korjattu turbiini on yleensä edullisempi kuin uusi vastaava ja yhtä varmatoiminen.

Toimitamme myös uusia ja kunnostettuja turbiineja lähes jokaiseen henkilöautoon. Varastossamme on valmiina useita turbiineja heti toimitettavaksi. Tarjoamme myös tarvittaessa asennuspalvelut turbiinin vaihdolle.
 

Turbiinien ja momentinmuuntimien vikoja

Turbiinien ja momentinmuuntimien viat ovat yleisimpiä vikoja automaattivaihteistossa. Huonokuntoinen turbiinilukko aiheuttaa kierrosluvun epätasaisuutta, täristämistä ja nykimistä. Yleensä momentinmuuntimen vian pystyy havaitsemaan koeajolla. Turbiini kannattaa kunnostaa mahdollisimman pian vian havaitsemisesta, sillä huonokuntoinen turbiini voi aiheuttaa vaihteiston nopeaa viottumista.

 

Korjauksen hinta-arvio ja maksutavat

Korjausarvio ei ole sitova eikä arvioon sisälly vaihteiston irrotus- / asennuspalvelun hintaa, vaan se on sovittava erikseen. Yleensä vaihteiston korjauksen hinta on 500 - 3000€, mutta tarkemman hinta-arvion pystyy antamaan vasta, kun vaihteisto on avattu. Toimitamme myös uusia ja kunnostettuja automaattivaihteistoja kilpailukykyisin hinnoin. Uusilla vaihteistoilla on 12kk tai 20 000km -takuu ja mukana tulee aina uusi turbiini. Tiedustele myös toimivuustakuulla olevia käytettyjä vaihteistoja. Huom! Vaihteistot ja turbiinit ovat vaihto-osia, eli tarvitsemme vanhan vaihteistosi vaihdossa!

Luovutamme tuotteet / työkohteen vain käteistä tai tilisiirtokuittia vastaan. Meillä voit maksaa myös pankkikortilla, Visalla, Visa Electronilla, Maestrolla tai MasterCardilla.

 
Toimitus- / takuuehdot