Palvelut

Automaattivaihteistojen korjaukset ja huollot

Automaatti-vaihteistojen korjaukset ja huollot

Korjaamme ja kunnostamme kaiken merkkisten ajoneuvojen automaattivaihteistot vuosien kokemuksella. Toimitamme myös tehdaskunnostettuja ja käytettyjä automaatti- ja manuaalivaihteistoja. Meiltä saat myös varaosat kaikkiin vaihteistoihin.

Varastossamme on myös koko ajan kasvava määrä laadukkaita tehdaskunnostettuja ja käytettyjä jakovaihteistoja ja niiden osia.

Huom! Meillä ei ole valitettavasti tarjota sijaisautoa korjausten ajaksi.

Automaattivaihteistojen yleisimpiä vikoja

Jos epäilet että vaihteistossasi on vikaa, vältä ajamista. Automaattivaihteista autoa voi hinata, ellei sitä ole ohjekirjassa erikseen kielletty. Autoa saa hinata max. 40km / h ja vain lyhyitä matkoja kerrallaan.

Turbiinien eli momentinmuuntimien viat ovat yleisimpiä vikoja automaattivaihteistossa. Huonokuntoinen turbiinilukko aiheuttaa kierrosluvun epätasaisuutta, täristämistä ja nykimistä. Yleensä momentinmuuntimen vian pystyy havaitsemaan koeajolla. Turbiini kannattaa kunnostaa mahdollisimman pian vian havaitsemisesta, sillä huonokuntoinen turbiini voi aiheuttaa vaihteiston nopeaa viottumista.
Kierrosluku nousee, mutta vauhti ei lisäänny samassa suhteessa. Luistaminen aiheutuu yleensä kytkinpakan tiivisteviasta, kytkimien kulumisesta ja / tai rummun / männän halkeamisesta. Tämä aiheuttaa yleensä vikakoodin "väärä välityssuhde".
Jos auto ei liiku lainkaan, vikoja saattaa olla useita. Mahdollisia vikoja ovat esim. öljypumppu, öljyn vähyys, suodatintukos, palaneet kytkimet jne.
Vaihteistoremontin hinta-arvio ja maksutavat

Korjausarvio ei ole sitova eikä arvioon sisälly vaihteiston irrotus- / asennuspalvelun hintaa, vaan se on sovittava erikseen. Yleensä vaihteiston korjauksen hinta on 500-3000 euroa, mutta tarkempi hinta-arvio pystytään antamaan vasta, kun vaihteisto on avattu.

Luovutamme tuotteet / työkohteen yksityisasiakkaille vain käteistä tai tilisiirtokuittia vastaan. Meillä voit maksaa myös pankkikortilla, Visalla, Maestrolla tai MasterCardilla.

Näin vaihteistojen korjaus suoritetaan

1

DIAGNOSOINTI

Asiakas varaa ajan ja täyttää esitietolomakkeen ennen vaihteiston toimittamista.

Testaamme auton vikatiloja koeajolla sekä diagnostiikkalaitteilla ennen vaihteiston avaamista.

2

KORJAUS

Mekaaniset viat havaitaan vaihteiston avauksen yhteydessä. Tässä vaiheessa pystymme antamaan asiakkaalle tarkemman hinta- ja aika-arvion korjauksesta. Täyskunnostukseen sisältyy aina myös turbiinin kunnostus omalla ammattilaisellamme.

3

TESTAUS

Venttiilikoneistot ja solenoidit puhdistetaan ja testataan alipaineella tai testipenkillä. Kytkimet pystytään testaamaan vuototesterillä. Auton korjauksen jälkeen suoritamme adaptaatiot ja reilusti koeajoa. Lopuksi teemme vielä lopputarkastuksen nosturilla ja toisella koeajolla.

4

VALMIS!

Asiakas saa työn luovutuksen yhteydessä kuitin, jossa on selvästi eroteltuna vaihdetut osat ja tehdyt työt. Toivotamme turvallisia kilometrejä!

Huom! Autoon tulee vaihtaa vaihteistoöljyt 2000 ajokilometrin jälkeen.

Kunnostamme ja toimitamme kunnostettuja sekä uusia turbiineja / momentinmuuntimia lähes joka merkkiin ja malliin. Kunnostamme suurimman osan turbiineista itse, joten voimme taata varmasti laadukkaan osan.

Hyllystämme löytyy laaja valikoima laakerisarjoja, pumppuja ja suodattimia Haldex-periin (esim. Volvo, VW). Tarjoamme myös kunnostettuja ja käytettyjä vetopyörästöjä.

Asennamme myös kaikkia tuotteitamme. Jos siis tarvitset asennuspalvelua automaatti-, manuaali- tai jakovaihteiston kanssa, ota yhteyttä!

Meiltä myös öljyt edullisesti!

Tarjoamme laadukkaat vaihteisto- ja moottoriöljyt kilpailukykyiseen hintaan. Suoraan omasta varastosta automaattivaihteistoöljyt lähes jokaiseen merkkiin ja malliin.